Zeeuwse Mosselen Proef het seizoen! Reserveer een tafel


Zeeuwse Mosselen

Onze eigen Zeeuwse Mosselen staan bekend als erg smaakvol en je kunt er enkel van genieten tijdens het zogeheten ‘Mosselseizoen’.

Om er helemaal een feestje van te maken, met zeeën van smaak, serveren wij onze Zeeuwse Mosselen met knapperige, ambachtelijke frites, bijpassende sauzen en een verfrissende salade. Wij schenken graag een glas Marina Lounge Chardonnay-Semillon voor je in. De frisse smaak van deze wijn met licht zoete toon van tropisch fruit leent zich geweldig om te drinken bij visgerechten, zoals mosselen.

Wanneer mogen we jou verwelkomen? Bij Fletcher heb je altijd een goeie vangst, je hoeft alleen maar bij ons aan te meren! Reserveer nu snel jouw tafel, want voor je het weet is het seizoen alweer voorbij! Kom tot en met 30 september bij ons langs en proef de Zeeuwse specialiteit!

Let op: Vanaf 1 juli ben je, ook wanneer je niet in één van onze hotels verblijft, weer van harte welkom in onze restaurants en bars. Wij verzoeken je om voorafgaand aan je bezoek, telefonisch of online, een reservering te maken. Wil je genieten op het terras? In dat geval is een reservering niet nodig.

21,50per persoon

Reserveer een tafel